top of page
  • kkdnz216

Навчання старшої групи в КГ №48 з 1 березня 2023 року

Сьогодні наша весняна, першоберезнева зустріч з дітками відбулася у стінах Криворізької гімназії № 48, і була проведена як справжнє свято Знань. Вона видалася цікавою й корисною. Ми поринули у казковий світ клоунади. Кльопа (Махінова Олена Миколаївна, вихователь групи № 2, і Стьопа (практичний психолог Веселова Світлана Юріївна), подарували всім чудову театральну виставу,

хвилинки радості, ігор та танців. Також дітки відчули себе майбутніми розумниками на проведених заняттях з математики та розвитку мовлення. Створювали живі задачі за нашої участі, дізнавалися, що означають "небесні" та "земні" кульки, виконували вправи на математичних планшетах, абакусі, рахівниці за сучасною методикою з ментальної арифметики; разом з Патроном вивчали математичні віршики, під час розв'язування творчих задач.

З розвитку мовлення знайомилися з кубиками О.Зайцева для швидкочитання, працювали зі словом, словосполученням, створювали речення за схемами, промовляли звуки нашої рідної мови. Дітки всі старалися, охоче виконували вправи з вихователями, поряд з ними був і професор Стьопа, який підбадьорював діток, допомагав їм, аби вони краще адаптувалися до освітнього процесу. Ми проводили цікаві руханки під час заняття і на перервах.

Яскравим завершенням стало наше "свято пташок", виготовлених як символ весняного тепла.

Вони діткам дуже сподобалися, ми з ними гралися й оживляли їх.

Щиро дякуємо адміністрації Криворізької гімназії № 48, всім батькам, діткам, адміністрації, педагогам та працівникам нашого закладу, які сприяли організації сьогоднішньої зустрічі, за надані хвилини дитячого спілкування та незабутнього, творчого забуття!








bottom of page